Restauratie & onderhoud

Op onze werf kunt u later in het jaar weer voor restauratie & onderhoud aan uw boot terecht. Met de herbouw van de nieuwe bedrijfshal die de komende maanden van start gaat (naar verwachting start medio mei) hebben wij weer de mogelijkheid om boten tot 10 ton te liften met een bovenloopkraan. Wij kunnen zowel de boot van een trailer liften (afhankelijk van de hoogte van het schip en de ruimte in de hal) of uit de watergang achter in de loods.

restauratie & onderhoud

restauratie & onderhoud

restauratie & onderhoud

restauratie & onderhoud

restauratie & onderhoud

restauratie & onderhoud

Door de riante ruimte in de bedrijfshal kunnen we straks ook weer aan meerdere boten tegelijk werken.

We zijn niet weersafhankelijk, het hele jaar door kan er aan de boten gewerkt worden. In de wintermaanden wordt de hal verwarmd door vloerverwarming. We hadden voor de brand een hout gestookte cv installatie met grote waterbuffer waardoor we een constante warmte konden houden in de loods. Nu zijn we op zoek naar een goed alternatief hiervoor.
Zomers is het heerlijk koel in de hal, deze is volledig geïsoleerd.

Graag staan wij voor u klaar met advies om samen met u te kijken wat de beste oplossing is voor restauratie of onderhoud aan uw boot. Al gaat het om een eenvoudige teer- of lak beurt of om een groot restauratieproject, wij vertellen u graag over de mogelijkheden.