Jaarplaatsen

Bij Punterwerf Wildeboer kunt u terecht voor de volgende jaarplaatsen:

Overdekte botenloodsen
Ons bedrijf heeft 2 overdekte loodsen met ligplaatsen voor boten tot ongeveer 6,5 meter lengte. Wij hebben kleine boxen en grote boxen waar ook 2 smalle boten in passen. Af en toe komt er een plaatsje vrij. Voor een ligplaats kunt u altijd informeren en u eventueel op de wachtlijst laten plaatsen. Wij nemen dan contact met u op als er voor uw boot een geschikte plaats vrij komt.

Prijzen:
Grote box: € 700,- incl. BTW per jaar
Halve box of kleine box € 355,- incl. BTW per jaar.

Jaarplaatsen

Jaarplaatsen

Jaarplaatsen

Ligplaatsen in de nieuwe buitenhaven en langs de steiger
Wij beschikken ook over buitenplaatsen. Wij hebben zowel plaatsen van voor de nieuwbouw (langs de steiger) als plaatsen in de buitenhaven.

Prijzen:
Jaarplaatsen langs de steiger (max. lengte 7 meter): € 625,- incl. BTW per jaar.
Jaarplaatsen in de buitenhaven met diverse box breedtes: € 625,- incl. BTW per jaar (3,20 meter) tot € 787,50 incl. BTW per jaar (4 meter)
Stroom en water zijn inclusief.

Jaarplaatsen

Jaarplaatsen

Jaarplaatsen

Ruime parkeergelegenheid!
Bij de meeste plaatsen is het mogelijk om dicht bij uw boot te parkeren, wij beschikken over meerdere parkeerplaatsen verdeeld over het erf. Om bij onze ligplaatsen te komen, moet uw boot onder een vaste brug door met een doorvaarthoogte van ongeveer 2,30 meter vanaf het water. De diepgang is 85 cm. Mocht u buiten de gemeente Steenwijkerland wonen, geldt een tarief van € 33,00 voor de watertoeristenbelasting.